O nama

O nama

Mi smo Draženka i Darko. Par koji dijeli mnogo strasti, a sada i ovo divno mjesto na koje su svi dobrodošli. Naša fascinacija prirodom i konjima, potakla nas je da iznjedrimo ovaj ranch koji se nalazi na 10min od Novog Zagreba, na čarobnim i šumovitim obroncima Vukomeričkih gorica. Sva infrastruktura rancha od samog je početka podređena opuštanju i uživanju u energiji koju nam daje priroda.
Taj vam osjećaj želimo pojačati obiljem gastronomskih užitaka jer osim ljubavi prema konjima, dijelimo i veliku ljubav prema hrani.  Ponosni smo što možemo reći da nam je stalo do kvalitetnih sastojaka svakog našeg jela u restoranu pa iz tog razloga koristimo lokalne namirnice. Svaki je naš recept pomno osmišljen i povezan s interijerom i eksterijerom prostora kako bi sva vaša čula uživala – kako u čarobnom pogledu na prirodu, konje i šumu tako i u zvukovima country glazbe.
Osim ukusne hrane i očaravajuće prirode koja nas okružuje, na našem ranchu možete zahajati konje – i vi i vaši najmlađi!
Dok se klinci igraju na igralištu i vaš lajavi kućni ljubimac uživa na suncu (da, primamo i pse 🙂 ), možete biti sigurni da ćete imati jedan dan za pamćenje.